maanantai 7. joulukuuta 2009

.7.

Tämän vuoden joulukortit toteutin mahottoman simppelisti. Kaksiosaiset pahvikortit olivat odottaneet jo jonkun aikaa ja kesäisten kutsukorttien aikaan tapahtunut hurahdukseni leimasimiin siivitti korttien valmistumista. Pahvia, hyvää joulua -leimasin ja valitsemasi kuvioleimasin. Pistä leimaillen.











Toiveissa on että, ennen pyhiä lehdettömiin puihin sataisi lunta.. tai ne peittäisi edes valkea kuura. Oon jotenkin hirmu ihastunut nuitten kauniiseen yksinkertaiseen ilmeeseen. Ja oli kortti mimmonen tahansa, ja etenkin jos son ite tehty, lämmittää se aina saajan mieltä. Vielä pitäisi pari kadoksissa olevaa osoitetta etsiä ja sitten nämäkin lennähtävät postiin.


Vietämme lähiperheen kesken lahjatonta joulua, ehkä paras jouluideamme ja perinteemme ikinä! Kokonaisvaltaisesti lahjattomuus ei toteudu kohdallani ikinä, eikä se ehkä ole ollenkaan paha asia. Muistan pieniä tonttupoikia, paria ystävää ja avokkia. Itse tehdyt lahjat ovat toki voittamattomia, mutta jostain syystä 6- ja 3-vuotiaisiin epeileihin ei vihriän tädin askartelut oikein vetoa, tai siis anteeksi, joulutontun askartelut, ehkä vika askartelutaidoissa. Eli joudun välillä turvautumaan kauppojen antimiin. Tänä vuonna etsiessäni lahjapaperia (näissä veijareissa viime vuosien sanomalehtiin käärityt lelut ovat herättäneet epäilyksiä, korvatunturin taloustilannetta kohtaan..), löysin sattumalta ainekset ensi vuoden joulukortteihin.. Ja yhden kortin kokeilu jo todisti, että onneksi tänä vuonna pitäydyin yksinkertaisuudessa. Ikinä ei ole liian aikaista aloittaa seuraavan vuoden joulunkortteja, illalla voisikin jatkaa saksimisurakkaa..

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

piti tulla tarkistamaan, että minkämoisia kortteja täällä oikein oli askarreltu. tosi hienoja! tykkään noista valkoisista leimoista tummalla pohjalla.

uuvee kirjoitti...

kiitos, ellu! Ja nyt näin, että sananselitysohjeet oli saapunu tähtikortteihin.. apua, tänään piti vain laskia laskia laskia matikkaa, mutta tässähän saattaa joutua tähtiaskartelujen maailmaan, kiitos! :)