maanantai 21. syyskuuta 2009

.ensimmäinen paastopäivä.

Aamulla alkanut paastopäivä on jo pian illassa. Ja hienosti olen selvinnyt! Ensimmäisen kerran "nälkä" -tunteena yllätti vasta iltapäivän tapaamisen jälkeen kun ennätti istahtaa bussin kyytiin. Olo on vähän hassu. Ei ole nälkä, vaan tunne että pitäisi vähän syödä. Olen nauttinut runsaasti vettä, vihreää teetä ja 100 % hedelmä&vihannesmehuja. Nälän tunnetta vaikeampaa on välttyä ruualta.. Siitä on mainoksia, ihmiset puhuvat, kadulle tulee tuoksuja, näet jonkun syövän ja itse mietit syömistä, vaikka ei ole nälkä.

Oon hyvin ilonen että toinen puolisko on jo työmatkalla, eikä siis samassa tilassa syöpöttelemässä. Toisaalta jo nyt on alkanut huomata mitä kaikkea muuta ruoka on kuin vain ravintoa. Puheenaihe, mitä tänään syötäisiin, sosiaalinen tilanne, nähdään ja jutellaan.

Pahimmalta tyhjä vatsa tuntui juuri linja-autossa. Tuntui että se tyhjä maha, jossa oli vain nesteitä pyöri ja hyöri aivan liikaa linja-auton kyydissä. Kävely ja pyöräily eivät tuottaneet vastaavaa oloa, vaikka vatsa oli tasan yhtä tyhjä. Varsinainen tulikoe on huomenna ja ylihuomenna, kun mehuja tulisi litkiä kokonaisen työpäivän ajan.. Oletan että kaikista pahin hetki on saapua työpäivän jälkeen illalla kotiin ja pysytellä vain mehulasin äärellä.. Mutta en aijjo luovuttaa! :)

Ei kommentteja: