tiistai 22. syyskuuta 2009

.toinen paastopäivä -hemmottelua.

still standing strong! Toinen paastopäivä on vaihtumassa pian yöksi. Olo on yllättävän hyvä. Aamulla jännitin miten kovasti kaipaan maitokahvia tai jugurttia sen tueksi, mutta vihreä tee kelpasi hesarin kaveriksi just fine. Töihin roudasin vesi- ja mehulastin ja vettä tulikin lipitettyä tuon tuosta. Myös työpaikkamme sosiaalitilaan.. ulkohuussin sain taivaltaa kerran jos toisenkin..

Paastoni tuntui koettelevan enemmän työtoveriani kuin minua. Harvinaisessa palaverissa tarjolle lätkäistiin ensimmäisenä levyllinen ihanaa kalevin mustikka-valkosuklaata, josta kieltäydyin ja jouduin selittelemään tilannetta. Suklaata ei silti tehnyt mieli! Työkaveri pahoitteli tultuaan aterioimaan samaan tilaan, vaikka kuinka koitin vakuutella että tilanne ei haittaa. Tällä hetkellä ei tee mieli syödä.

Pahin vaihe mahassa tuntui olevan 13-16 välillä. Olo oli omituinen. En voi sanoa että oli nälkä, eikä suuhun tehnyt mieli laittaa ruokaa, mutta silti pieni omituinen kutina oli läsnä. 16 jälkeen tunne kaikkosi. Kotiin päästyäni päätin antaa myös ulkoisen kehon nauttia.

Päänahalle oliviiöljykylpy. Kasvoille suklaamutanaamio. Vahaa karvoille. Kaakaokokovartalokuorinta. Puts plank ja päälle ylellinen vartalovoita. mm´m. Ajatukset olivat jossain aivan muussa kuin nestetasapainossa ja ruu´assa. Suklaamutanaamio oli uusi kokeilu, vast´edes voisin nauttia useamminkin suklaata mielummin tässä muodossa. Naamiosta tuli kyllä heti uusi lempparini.

Oletin ja etenkin kaikki kenelle olen kertonut paastostani ovat varoitelleet vetämättömällä ololla. Ainakaan vielä tuo olo ei ole iskenyt päälle.. Ja vaikka olenkin ottanut suht rauhallisesti pari päivää on tänään vielä myös toimittava, nimittäin lomakamppeet odottavat pakkausta! Paastopäiviä jäljellä kaksi. Työpäiviä jäljellä kaksi. Päiviä lomaan.. KAKSI! Ja huomenna eh ehdi pakkailemaan, koska suuntaa töistä katsastamaan huscy rescuen keikkakuntoa, jeij.

1 kommentti:

Tia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.