maanantai 7. syyskuuta 2009

.only thing we want is everything.




se on täällä. koko viikko hyvälle designille. flunssaa uhmaten en voinut jättää välistä design markettia sunnuntaina. paljon väkeä. enemmän vaatteita, liian vähän huonekaluja, valaisimia, sisustusesineitä. mutta ah, ihanaa. muutama löytö. viikko alkoi marketista, edessä vielä habitare ja korjaamon myyjäiset <3





sykähdyin kovasti pienistä keraamisista 10x10 laatoista. turkulainen design innosti tänä vuonna kovasti. mukaan lähti 4 pientä laattaa, kolme valkeaa, yksi musta. viivoilla. yhdessä herkkääkin herkempi pitsikukkakuvio.








uusi kolikkojen ja korttien kannattelija. ihastuttava klo designin kukkaro. mistä tunnet sä hyvän muotoilun? no ideoista! kuinka monta pikku pussukkakukkaro piti käydä läpi, ennenkuin löytyi tällainen, jossa rahat ja kortit saa erotettua omiin "lokeroihinsa" ja silti son pussukka. Myös armas siippa löysi samaiselta pöydältä itselleen jotain.. uusi hero-puhelin sai itselleen arvoisensa suojapussukan. we <3 musta lintukuvio





project home. part x. a lamp.
puoleen hintaan nappasimme mukaamme, olohuoneen valaisimen alun. lankapäällysteisen lampunjohdon. mitäköhän keksimme led-valon koristukseksi ja päälliseksi.. siipalla on töitä, askarrella lampunpala kattoon.





pienet kivat. uusi opiskelulaukku on toiv. postissa jo matkalla. heijastin odottaa naulukossa kiinnittymistä. samaa pakkasmarja-sarjaa ostin myös tiskirättien muodossa niin kotiin kuin pikku pikku paketeihin. jonkun ihanaisen pakettiin saattaa eksyä myös pinkki klo-rahapussukka.. ei kahta ilman kolmatta.


Ei kommentteja: