sunnuntai 30. elokuuta 2009

eilen mietin sinua niinkuin mietin ennen.


.plasticiens volants.espa.




.mustaa.valkoista.

juhlimme eilen uutta asuntoa ystävien kanssa. kuvasin ruokia ennen vieraiden tuloa, jännitti ja innostutti niin paljon, että suurin osa kuvista oli enemmän tai vähemmän tärähtäneitä.




.mustavalkoisia toiveita.

saimme tupaantuliaisiksi ihania pieniä mustavalkoisia asioita. lahjat oli jätetty käärimättä ja aseteltu pieneen mustaan paperikoriin. ihanat taika-mukit. tulevat kaardemumma-aamukahvit nautitaan tästä edes vain noista super ihanista musoista. valkoista valoa mustista kynttilöistä. raikas liina pöydällä. ihania juuri meille sopivia juttuja.

ilta oli hauska. joimme boolin, söimme herkkuja, nostimme kuoharilasin jos toisenkin. kuuntelimme jokaisen nimikkökappaleen ja päädyimme fiilistelemään ala-asteen limudiskojen klassikkobiisejä olohuoneen matolle. naurua loputtomasti naurua. hetkiä muistettavaksi. unohdetaan arki, nautitaan.

eilen illalla latasin akkujani huomista varten. uutta alkua. uutta polkua, jolle lähden innostuneesti. odottaen. uusi opintie avautuu eteeni huomenna. katsotaan minne se vie.. Uusi viikko on täynnä kaikkea muutakin kivaa, treffejä ystävien kanssa, kesän ainoa visiitti lintsille, hattubileet.. :)

Ei kommentteja: