torstai 13. elokuuta 2009

syksyntuntua.





olen ollut pari päivää yksin kotona. ja vieläpä puolitoista päivää vapaalla palkkatyöstä. eilen pidin kodin ehostusiltaa ja askartelin mustikoista hilloa ehkä tonttujen viemisiksi.. Koti tuntu erilaiselta kun toinen ei tullutkaan illalla kotiin.ny Siivosin antaumuksella ja innolla, siivous ei ole ikinä ollut pakko, koska lopputulos on aina yhtä virkistävä ja ihana. Päivän puuhien jälkeen rentouduin katselemaan vaasalaisten ihastuttavien suomenruotsalaisten puuhailua.. lasi jäähtynyttä fresitaa, mm.





tänään tein toisia töitä, aluksi innotta, puolipakolla. Mutta työn edetessä tuli tunne, että tästä voi tulla hieno homma. Tulos voi viedä pidemmällä kuin ikinä arvaankaan. Rupeaman jälkeen polkaisin pyöräilemään ja tein löytöjä sunnuntaille. Silloin vietämme vuosipäivää. Yhdessä. Herkutellen. Nauttien.

ulkona on pimeää. näin myöhään nautin hämärästä. saan sytyttää paljon pieniä valonlähteitä. pian kynttilöitäki. valkoiset seinät saavat pehmeämpiä sävyjä kuin kirkkaan kesäauringon säteistä. koti pehmenee. kuin orava pesäänsä, pehmennän kotia valonlähteillä, huovilla, villasukilla. ja mikä parasta, pian on talvi..


Ei kommentteja: